We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Miratge feat. Aut​è​ntic Home Ll​ú​driga

by Pau Brugada

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €1 EUR  or more

     

lyrics

S'obre una porta que és la porta de l'infern on s'hi colen papallones que es desfan com un hivern. On es fonen les persones més pures s'esgoten, s'engrunen com les gotes de pluja s'evaporen, s'embruten i ens quedem mirant no ens importa res. Podem seguir jugant a l'Instagram "aviam" qui pesca més. Sí. Ja no és tan important el que ets. L'algoritme no s'hi fixa si no l'infles de diners. Són pures contradiccions en el nostre dia a dia. Bevem de la hipocresia quan obviem el rerefons. Alabem la Rosalía fent cançons de milionària i no donem cap importància a qui vol protegir els valors. Perquè així funciona el món, és un forn d'il·lusions on s'hi cremen ambicions, poques bones intencions. Així funciona el món, és un pou sense fons. De tot se'n pot fer un negoci. Poc importen les cançons.

Poc importen les cançons en aquest punt d'ebullició. Ens ajuntem per cridar fort que no oblidem, no tenim por. Hi ha qui es protegeix amb armadura i un morrió. Hi ha qui es juga la cara per construir un món millor. Mitjans intoxiquen el relat mentint. Policia intoxica el relat mentint. Res de nou. Res de nou. En un sistema podrit i el pitjor de tot és que t'obliguen a estar dins. Mira'm i digue'm que això és el que tu vols pels teus fills. Estira la corda que es tensa en el moment precís.

Costa trobar el moment exacte. Cal rebre l'impacte no… Qui farà un miracle contra el seu miratge?

Costa trobar el moment exacte. Per passar a l'acció cal rebre l'impacte. No sóc jo el qui farà un miracle. Som tots contra el seu miratge.

credits

released November 22, 2019
Veus i lletra: Autèntic Home Llúdriga i Pau Brugada
Instrumental: Tarquim
Gravació i mescla: Pau Brugada
Cuinat a l’Olivera
Masterització: Xavi Lek
Fotografia: Autèntic Home Llúdriga i Pau Brugada
Disseny i animació: Mak Dzinovic

license

all rights reserved

tags

about

Pau Brugada Banyoles, Spain

Jugant amb les paraules com qui munta un castell tremolós de cartes, construeix fortaleses de sorra molla o s’enfila a un arbre per establir-hi una torre de guaita de les que només un nen es pot imaginar, en Pau Brugada ha anat modelant una personalitat pròpia a l’hora d’escriure cançons. Amb una barreja d’opinió i imaginació, va destil·lant la llum del seu foc interior. ... more

contact / help

Contact Pau Brugada

Streaming and
Download help

Report this track or account

If you like Pau Brugada, you may also like: