We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

La Meva Gl​ò​ria

by Pau Brugada

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €1 EUR  or more

     

about

"La Meva Glòria" és una cançó feta des de la nostàlgia de l'aïllament obligat. Veient passar les hores en soledat però amb l'escalf d'estar compartint un objectiu comú; cuidar-nos. Tant de bo això se'ns enganxi quan ja no estiguem en perill i ho considerem per persones vulnerables que no tenim tant a prop i que seguiran en perill quan això passi.

Moltes gràcies per formar-ne part Maria, Borja, Dani, Magalí, Sebastià, Sam, Annameri, Vic, Helena, Amós, Júlia, Erin, Gala, Jep, Uri, Mirmi, Conxita, Cristina, Roger, Sabri, Carol, Daura, Bermu, Lidia, Jere, Diego, Sandreta, Dídac, Robert, Edu, Rino, Ramon, Clàudia, Anna, Terri, Berta, Teia, Estela, Maria, Tere, Núria, Damián, Nina, Óscar, Georgia, Sol, Jero, Giullia, Salvador, Andreu, Ramón i Mak.

credits

released April 14, 2020
Lletra, música i vídeo per Pau Brugada.

license

all rights reserved

tags

about

Pau Brugada Banyoles, Spain

Jugant amb les paraules com qui munta un castell tremolós de cartes, construeix fortaleses de sorra molla o s’enfila a un arbre per establir-hi una torre de guaita de les que només un nen es pot imaginar, en Pau Brugada ha anat modelant una personalitat pròpia a l’hora d’escriure cançons. Amb una barreja d’opinió i imaginació, va destil·lant la llum del seu foc interior. ... more

contact / help

Contact Pau Brugada

Streaming and
Download help

Report this track or account

If you like Pau Brugada, you may also like: